En av de reneste vannkildene i verden

Skapt naturlig gjennom tusener av år. Kåret til en av verdens reneste naturlige drikkevann. Ingenting er helt som EIRA.

Vårt vann

EIRA Water ble etablert i 2007, og har blitt omfavnet av Michelin-restauranter og Bocuse d’Or i norsk restaurant- og reiselivsbransje. EIRA er vann til å nyte, og til å forfriske og komplettere de fineste matopplevelsene.

Kvaliteten på vannet vårt

Ingenting er helt som EIRA. Flere norske geologiske undersøkelser viser at både kvaliteten på vannet og kapasiteten til kilden er enestående. Vannet med sin unike smak og farge er det perfekte følget til alle opplevelser, fra et forfriskende glass vann om morgenen til en kulinarisk middag med vin.

Vi speiler alle våre omgivelser. Vann også.

Vi er alle refleksjoner av omgivelsene våre, og det samme er vann.

Ved Eresfjorden, en av Norges store fjorder, renner EIRA fra bunnen av en førti meter dyp kløft som er helt fri for vegetasjon etter at isbreen trakk seg tilbake for ti tusen år siden. Kløften består bare av lag på lag med usedvanlig hard stein.

1500 meter over havet
2 måneder å nå målet

EIRA vannets ferd begynner 1 500 meter over havet og bruker nesten to måneder på å nå fram til stedet der det tappes. Sakte drypper vannet gjennom lag på lag med kvarts, som fungerer som et naturlig filter. Vannet passerer aldri gjennom jord eller organiske materialer, og er derfor kaldt, klart og helt rent når det tappes. Det rene vannet du drikker fra flasken er rett og slett et resultat av historie og naturkrefter.

I et av verdens vakreste land, i en av verdens mest naturskjønne bygder, ligger Eresfjord.

Det er her du finner et av verdens reneste drikkevann.

Eresfjord. Høyreiste fjell som strekker seg mot himmelen og solen. Grønn frodig skog og elven som speiler den blå, blå himmelen. Vinden som hvisker gjennom trærne i åsene. Eresfjord har ikke bare et av verdens reneste vann, men også omgivelsene der du finner sjelefred – og deg selv.